market


Duurzaamheid en Market Textiel-etiketten

Duurzaamheid is een term die al decennia oud is en waar wereldwijd steeds meer aandacht aan wordt besteed zo ook door ons. Wij vinden dat we rekening moeten houden met toekomstige generaties en dat doen we door te proberen zo duurzaam mogelijk te werken in al onze produktieprocessen.

De energie die wij nodig hebben komt 100% van wind van groene energieleveranciers en we proberen zoveel mogelijk van gerecyclede materialen gebruik te maken maar helaas kan dat nog niet altijd voor alle type labels.

Voor geweven labels kunnen we in sommige kleuren gebruik maken van gerecycled garen en voor met name witte en zwarte geweven labels doen we dat altijd. Hangtags maken we op aanvraag op kartonsoorten van gerecycled materiaal, dit doen we overigens al jaren.

Wij doen wat we kunnen en het aanbod zal steeds uitgebreider worden maar blijven eerlijk door te zeggen dat het niet altijd mogelijk is een volledig duurzaam label te maken.

Natuurlijk zijn we altijd bereid oplossingsgericht met u mee te denken.


Voorbeelden van labels gemaakt van gerecycled materiaal.

bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels bedrukte labels

Microfoonstraat 60 -- 1322 BN Almere -- the Netherlands -- Tel. +31 (0)36 848 3127 -- Email: market@xs4all.nl

© Market Textiel-etiketten 2023

>

kvk nr.: 340.68004